Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας η Jennifer Aniston !!!


Σε ελληνορθόδοξη εκκλησία πρόκειται να παντρευτεί η Jennifer Aniston σύμφωνα με άρθρο του αμερικανικού περιοδικού “National Enquirer”.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Όπως αναφέρει το περιοδικό η Jennifer ετοιμάζεται να παντρευτεί τον κατά εννέα χρόνια νεότερο της John Mayer σε ελληνορθόδοξη εκκλησία του Los Angeles.

«Του είπε ότι δεν σκόπευε να ανεχτεί άλλες καθυστερήσεις και πως ήταν πλέον καιρός να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ευτυχώς εκείνος αντέδρασε θετικά και δεσμεύτηκε να κάνει το όνειρό της για έναν παραδοσιακό ελληνορθόδοξο γάμο πραγματικότητα» δήλωσε φίλος της Jennifer.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πρώτος της γάμος με τον Brant Pitt είχε γίνει στο Malibu και είχε κοστίσει 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

«Αυτή τη φορά θέλει μια πιο ζεστή τελετή, που να αγγίξει την καρδιά της» λένε οι δικοί της άνθρωποι.

«Ο πατέρας της Γιάννης Αναστασάκης είναι ήδη 75 ετών κι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, γι’ αυτό κι εκείνη αποφάσισε να τιμήσει την ελληνική καταγωγή του κάνοντας έναν παραδοσιακό, ορθόδοξο γάμο» αναφέρουν οι ίδιες πηγές, επισημαίνοντας παράλληλα την επιθυμία της Aniston να γνωρίσει καλύτερα τις ελληνικές ρίζες της και να περάσει μερικούς μήνες στην Ελλάδα.

blogger templates 3 columns | Make Money Online