Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Μουσικό «Κολάζ» από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη


Με διασκευές παλιών
αγαπημένων τραγουδιών
επιστρέφει στην δισκογραφία
ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

ΝΕΟ ALBUM
Πρώτο single: «Άννα»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο δημοφιλέστερος Έλληνας καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και τους πολλαπλά πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του, ερμηνεύει για πρώτη φορά διασκευές αγαπημένων του τραγουδιών από σημαντικούς συνθέτες, όπως ο Μ. Πλέσσας, ο Μ. Τόκας, ο Γ. Σπανός, ο Γ. Χατζηνάσιος, ο Μ. Χιώτης, ο Θ. Μικρούτσικος, ο Στ. Κραουνάκης, ο Τ. Μπουγάς και ο Αντ. Βαρδής.

Ο δίσκος που έχει τίτλο ΚΟΛΑΖ, περιλαμβάνει κι ένα καινούριο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη, το «Κρύψε με»,σε στίχους Αντώνη Ανδρικάκη, με τον οποίο συνεργάζονται για πρώτη φορά.

Στο ΚΟΛΑΖ θα ακούσουμε τραγούδια που ο χρόνος άφησε ανέγγιχτα στο πέρασμά του και οι Έλληνες αγάπησαν. Η μοναδική ερμηνεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, η εμπνευσμένη ενορχήστρωση του Γιώργου Ζαχαρίου και ο σύγχρονος ήχος των εξαίρετων μουσικών που συμμετέχουν –σε ένα συνδυασμό ορχήστρας-κανονικής μπάντας συνοδεία εγχόρδων, δημιουργούν ένα πολύχρωμο άκουσμα που κάνει αυτά τα τραγούδια επίκαιρα και σημερινά.

Αυτές τις μέρες θα μεταδίδεται από όλα τα ραδιόφωνα της χώρας, το τραγούδι «Άννα», πρώτο δείγμα από τη νέα δισκογραφική δουλειά του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η «Άννα», ένα από τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια της δεκαετίας του 80, το πρώτο τραγούδι του εικοσάχρονου τότε Τάκη Μπουγά, σε στίχους Γιάννη Καλαμίτση και πρώτη εκτέλεση του Κώστα Καράλη, αποκτά ένα νέο ήχο και πρόσωπο με τη φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

blogger templates 3 columns | Make Money Online