Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ULVER + Guest Musicians: Last Details!


Οι ULVER καταφτάνουν αυτό το Σάββατο, 14 Νοεμβρίου
για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Gagarin 205.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο frontman των Ulver, Christopher Rygg (aka Garm), με την εκπληκτική φωνή είτε ως υψίφωνος είτε ως βαρύτονος, έρχεται στην Ελλάδα μαζί με τα δύο μόνιμα μέλη του group, Tore Ylwizaker & Jørn H. Sværen, αλλά και με τέσσερις ακόμα guest musicians, μεταξύ των οποίων o Lars Pettersen, mainman του experimental group WHEN καθώς και o DJ, Ole Aleksander Halstensgård, μέλος των Paperboys, για ένα live DJing performance, πάνω στους ήχους των Ulver!

Οι Νορβηγοί Ulver, αποτελούν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της μουσικής. Αν και στα πρώιμα χρόνια της καριέρας τους, ο black metal ήχος ήταν αυτός που τους χαρακτήριζε, η μουσική τους πορεία εξελίχθηκε τελείως διαφορετικά με το πέρασμα του χρόνου, τοποθετώντας τους πλέον ανάμεσα στους πιο αξιόλογους μουσικούς της πειραματικής σκηνής παγ κοσμίως. Ηλεκτρονικοί ήχοι, jazz στοιχεία, minimal ambient επιρροές, σοφιστικέ στίχοι και κυρίως μοναδικά ηχητικά τοπία: με μία λέξη Ulver.

Μετά από 7 studio albums, 3 soundtracks, 4 EPs & 1 compilation (1993 – 2003: 1st Decade on the Machines) και 15 ολόκληρα χρόνια μουσικής εξέλιξης, οι Ulver έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στα πλαίσια της πρώτης τους παγκόσμιας περιοδείας, με επιλεκτικά live σε σημαντικά venues, όπως το Queen Elizabeth Hall του Λονδίνου.

Η Αθήνα είναι μία από τις λίγες τυχερές πόλεις που θα φιλοξενήσει τους Ulver στην πρώτη τους live εμφάνιση, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, στο Gagarin205!

Doors Open | 19:30
Ulver on stage | 21:30

Line Up:

Kristoffer Rygg – vocals, programming & percussion
Tore Ylwizaker– keyboards and programming
Jørn H. Sværen – piano, keyboards & guitars

Guest musicians

Ole Aleksander Halstensgård – Live DJing
Lars Pettersen – drums and percussion
Daniel O'Sullivan – bass & guitar
Tomas Pedersen

Check:
www.jester-records.com/ulver
www.myspace.com/ulver1

Τιμή εισιτηρίου: 25€

Σημεία προπώλησης

Ticket House

Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)

Θεσσαλονίκη – Μητροπόλεως 102

ONLINE SALES

www.ticketpro.gr





blogger templates 3 columns | Make Money Online