Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Andrea Bocelli - The album for Christmas 2009 !!!


Εκατομμύρια fans του Andrea Bocelli ,και όχι μόνο
θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν
για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων
το νέο album του με τίτλο «My Christmas».

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Πρόκειται για τη πρώτη ηχογραφημένη δουλειά του Andrea Bocelli που θα έχει ως θέμα τη γιορτή των Χριστουγέννων και τα τραγούδια προορίζονται να γίνουν κλασσικά για τα επόμενα χρόνια.

Το 'My Christmas' είναι ένα μεγαλειώδης album του Bocelli ο οποίος τραγουδάει από παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα έως κλασσικά τραγούδια όπως "White Christmas," "Oh Holy Night," "Santa Claus is Coming to Town," "Jingle Bells," "Silent Night," "The Christmas Song," και "What Child Is This" ανάμεσα στα άλλα.

Την παραγωγή του album την έχει κάνει ο David Foster ενώ ο πρωταγωνιστής είναι η κρυστάλλινη και ολόσωστη φωνή του τενόρου από την Τοσκάνη.

Ο David Foster έστησε το σκηνικό και έφερε μαζί του και μερικούς guests όπως την mezzo τραγουδίστρια Katherine Jenkins καθώς και μία συνεργασία έκπληξη με την soul superstar Mary J. Blige.

Tέλος ο Andrea Bocelli συνεργάζεται μαζί με την Natalie Cole και διασκευάζουν το κλασσικό τραγούδι του πατέρα της Nat King Cole "The Christmas Song."

O Andrea Bocelli μέχρι σήμερα έχοντας πουλήσει πάνω από 65,000,000 albums παγκοσμίως είναι ο πιο πετυχημένος τενόρος σε πωλήσεις στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας.



Ο ίδιος συνεχίζει να μην κατηγοριοποιείται σε μουσικές ταμπέλες και μουσικά είδη ,είτε τραγουδάει σε συναυλίες είτε σε έργα της όπερας και έχει καταφέρει να συνεργαστεί με ονόματα όπως Luciano Pavarotti , Placido Domingo και Bono των U2.

Αξέχαστες έχουν μείνει οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις καθώς και οι ερμηνείες του στα Grammy Awards, σε επίσημες τελετές Ολυμπιακών αγώνων και στο American Idol.

Πιο αναλυτικά το track-list θα είναι το εξής:

1. White Christmas
2. Angels We Have Heard On High
3. Santa Claus Is Coming To Town
4. The Christmas Song (with Natalie Cole)
5. The Lord's Prayer (with The Mormon Tabernacle Choir)
6. What Child Is This? (with Mary J.Blige)
7. Adeste Fidelis
8. O Tannenbaum
9. Jingle Bells (with The Muppets)
10. Silent Night
11. Blue Christmas
12. Cantique de Noel
13. Caro Gesu' Bambino
14. Tu scendi Dalle Stelle
15. God Bless Us Everyone
16. I Believe (with Katherine Jenkins)



Andrea Bocelli-My Christmas
Κυκλοφορεί στις 23 Νοεμβρίου από την Universal Music








blogger templates 3 columns | Make Money Online