Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

H Patricia Kaas στην Αθήνα !!!




Γοητεία, Πάθος, Μουσική… "Kabaret"!

Με την ξεχωριστή, προσωπική, σύγχρονη ματιά
της αισθαντικής ερμηνεύτριας από τη Γαλλία.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Μια μοναδική μουσική παράσταση με τον τίτλο "Kabaret" θα παρουσιάσει η ντίβα της γαλλικής μουσικής σκηνής Patricia Kaas, στις 6 Φεβρουαρίου, στο θέατρο Badminton.

Cabaret με «k», σημαίνει καμπαρέ α-λα-Patricia Kaas και η αισθαντική ερμηνεύτρια θα μεταφέρει στη σκηνή όλη τη μαγεία της εποχής του μεσοπολέμου.

Η μοναδική αυτή παραγωγή δεν είναι ένα ακόμη σόου σε περιοδεία. Είναι ένας ιδιαίτερος φόρος τιμής στη δεκαετία του ’30, στην αίσθηση της μουσικής του Kurt Weil, μια ωδή στις κορυφαίες ντίβες Garbo, Suzy Solidor, Martha Graham κ.ά.

Η φωνή της Patricia Kaas, άλλωστε, διαθέτει την ποιότητα εκείνης της εποχής και η ερμηνευτική της δεινότητα σφραγίζει την όλη της εμφάνιση με τον αέρα της μεγάλης σταρ.

Το ταλέντο της φάνηκε από τα οκτώ της χρόνια όταν ανέβηκε για πρώτη φορά στην σκηνή, κατακτώντας τον τίτλο παιδί-θαύμα, με τις ιδιαίτερες φωνητικές της δυνατότητες.

Η μεγάλη αγάπη του κοινού της χάρισε διεθνή καριέρα, πράγμα που επιβεβαιώνουν οι πωλήσεις 16 εκατομμυρίων albums παγκοσμίως!

Συνολικά 23 τραγούδια απαρτίζουν την μουσική παράσταση “Kabaret”, που ξεκίνησε φέτος διεθνή περιοδεία.

Ο σχεδιασμός του σκηνικού έγινε από τον Christophe Martin, συνεργάτη επίσης του Bob Wilson και του Fondation Pierre Bergé.

Η χορογραφία είναι του Régis Obadia, ενός από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους χορογράφους.

Η παρουσία της Μόδας αποτελεί σημαντικό σημείο αναφοράς στο ύφος της παράστασης. Ο Alber Elbaz «έντυσε» το “Kabaret” με μοναδικό στυλ, που αποπνέει την κομψότητα της δεκαετίας 1920-1930, χρησιμοποιώντας ιδανικά τα νεωτεριστικά στοιχεία.

Τα κοστούμια είναι του Οίκου Lanvin.

Προπώληση εισιτηρίων:

Στα ταμεία του Θεάτρου Μπάντμιντον(τηλ. 210 88 40 600)

Στα καταστήματα Public και Fnac

Στο site www.ticketnet.gr (με πιστωτική κάρτα)

Τιμές εισιτηρίων: 30, 40, 50, 65, 80 €

Η παράσταση έχει την υποστήριξη της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα καθώς και του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Απολαύστε την Patricia Kaas στην περσυνή εμφάνιση της στην Eurovision

blogger templates 3 columns | Make Money Online