Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Η Άντα Λιβιτσάνου στο τιμόνι του Greek Idol !!!


Η πανέμορφη ηθοποιός
θα είναι –όπως όλα δείχνουν-
η παρουσιάστρια του Greek Idol
που θα προβληθεί στον Alpha.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Μετά από πολλές οντισιόν, στις οποίες συμμετείχαν πολλά γνωστά ονόματα όπως Νάντια Μπουλέ, Ελένη Μενεγάκη κ.α φαίνεται ότι τα στελέχη του Alpha βρήκαν την καταλληλότερη παρουσιάστρια για το Greek Idol.

Ο λόγος για την πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιό Άντα Λιβιτσάνου.

Το πρόβλημα που έχει προκύψει είναι ότι η γλυκιά ηθοποιός αυτήν την περίοδο εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά «Ο κύριος και η κυρία Πελς» που προβάλλεται στον Ant1 και είναι δεσμευμένη με το κανάλι. Αυτό το ζήτημα όμως αναμένεται να διευθετηθεί σύντομα ώστε την Τρίτη να μπουν οι τελικές υπογραφές για την παρουσίαση του talent show.

Σύμφωνα με τα δελτία τύπου τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη, όπου εκεί θα βρεθεί η κριτική επιτροπή για τις οντισιόν αλλά και η παρουσιάστρια του show.

Η Άντα είναι μια πολύ καλή επιλογή για την παρουσίαση, όχι μόνο γιατί είναι πολύ ταλαντούχα αλλά και γιατί έχει πολλές μουσικές γνώσεις αφού είναι και τραγουδίστρια στο μουσικό γκρουπ του αγαπημένου της.


Δείτε την εμφάνιση της Άντας στον τελικό του X Factor 1 που τραγούδησε το «Freedom»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

PAIDIAAAAA KAI ALLO ANTAAAA!!!TO KALYTEROOOO!EINAI TELEIAAAA DEN THN XWRTENW MOY FTIAXNEI HN DIA8ESHH!!!!!!!ANTA ZOUME GIA NA SE AKOUME!!!

Ανώνυμος είπε...

8a skiseiiiiiii kai i anta kai to greek idol !!afou 8a einai i anta!

Ανώνυμος είπε...

antaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa livitsanouuuuuuu for everrr!!i anta einai mono mia den moiazei me kamia!

blogger templates 3 columns | Make Money Online