Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2009

U2 360° TOUR 2010 – Sold Out Tour !!!


Τα Εισιτήρια για τις Πρώτες Εμφανίσεις Έγιναν Ανάρπαστα!
Χόρσενς - Δανία, Βιέννη - Αυστρία & Ελσίνκι - Φινλανδία: SOLD OUT
Προσθήκη 2ου σόου στο Χόρσενς – SOLD OUT

Έναρξη Προπώλησης Εισιτηρίων για Σεβίλλη, Φρανκφούρτη,
Ανόβερο & Μόναχο αυτή την εβδομάδα

ΑΘΗΝΑ - 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 - ON SALE SOON!


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ακολουθώντας την τεράστια επιτυχία της, η Περιοδεία U2 360° συνεχίζεται θεαματικά, με τις πωλήσεις εισιτηρίων να ξεπερνούν τις 180.000, μόλις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, σε τρεις μόνο πόλεις.

Τα εισιτήρια στο Χόρσενς της Δανίας πουλήθηκαν τόσο γρήγορα που προστέθηκε μια δεύτερη εμφάνιση (16 Αυγούστου), η οποία έγινε αμέσως sold out.

Η Αυστριακή εμφάνιση του γκρουπ στο Ernst Happel Stadium της Βιέννης έγινε sold out το Σάββατο ενώ το show στο Ελσίνκι της Φινλανδίας ήταν ένα ακόμα sold out, τη Δευτέρα το πρωί.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το U2 360° σόου στο Estadio Olimpico De La Cartuja της Σεβίλλης ξεκινάει την προσεχή Πέμπτη, με τις συναυλίες της Φρανκφούρτης, του Ανοβέρου και του Μονάχου να ακολουθούν το Σάββατο.

Έχουν ήδη ανακοινωθεί εμφανίσεις στη Μόσχα, στην Αθήνα, στην Κωνσταντινούπολη, στο Παρίσι και στην Κοϊμπρα ενώ επιπλέον πόλεις, ημερομηνίες και χώροι θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για την παρούσα και επερχόμενη περιοδεία, μια μοναδική σκηνική κατασκευή προσφέρει άριστη ορατότητα από όλες τις πλευρές, δίνοντας μία άμεση εμπειρία στους θεατές, σε προσιτή τιμή για όλους τους fans.

Με το κυλινδρικό σύστημα βίντεο, την τεράστια σκηνή, τις περιστρεφόμενες γέφυρες και φυσικά, το πάθος των U2, η συναυλιακή εμπειρία γίνεται ένα φαντασμαγορικό show.

Λεπτομέρειες για όλες τις ημερομηνίες, πληροφορίες για τη διάθεση εισιτηρίων καθώς και οπτικό-ακουστικό υλικό από τη μοναδική σκηνική διαμόρφωση είναι διαθέσιμα στο www.u2.com

Η U2 360° Tour είναι μία παραγωγή της Live Nation Global Touring και χορηγία της εταιρείας BlackBerry

www.U2.com


blogger templates 3 columns | Make Money Online