Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2009

Μητροπάνος – Ζήνα Μαζί στην Ιερά Οδό !!!

Ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο τραγουδιστής- εκφραστής
του διαχρονικού λαϊκού αισθήματος, συναντάει
για πρώτη φορά επί σκηνής την Πέγκυ Ζήνα,
τη γνήσια λαϊκή φωνή του σήμερα,
στο χειμερινό πρόγραμμα της Ιεράς Οδού.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Με κοινό σημείο την αγάπη τους για το λαϊκό τραγούδι και κοινό στόχο να μετατρέψουν την Ιερά Οδό σε μια μεγάλη παρέα που θα συμμετέχει και θα διασκεδάζει κάνουν την έκπληξη της χρονιάς ακολουθώντας το πιο απλό δρόμο: καλά τραγούδια, καλές φωνές, καθαρό ήχο.

Όπως άλλωστε φάνηκε στις μεγάλες λαϊκές συναυλίες το καλοκαίρι ,το κοινό δίνει δυναμικά το παρόν και τη ψήφο του στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι που εξέφραζε και εκφράζει την καθημερινότητα και την αλήθεια του.

Από τα τέλη του Οκτώβρη έρχεται το πιο δυνατό λαϊκό πρόγραμμα του χειμώνα σε επιμέλεια Μαργαρίτας Μυτιληναίου, και ενορχήστρωση των Γιάννη Παπαζαχαριάκη και Βασίλη Γκίνου.

Θέλοντας να γνωρίσουν και να μας συστήσουν και καινούργιες λαϊκές φωνές ,οι δύο καλλιτέχνες έκαναν μεγάλη audition και επέλεξαν τον Κώστα Τριανταφυλλίδη ,την Ευδοκία Καδή τον Γιάννη Κασέρη και τη Βάλια Σομαράκη που με παλιότερους συνέργατες τους την Ασπασία Θεοφίλου το Τριημιτόνιο και τον Μιχάλη Μόσχου θα τους πλαισιώσουν το φετινό χειμώνα.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος συνεπής σε μια διαδρομή σαράντα χρόνων με ήθος και ανάλογες καλλιτεχνικές επιλογές, μας δίνει το χειμερινό ραντεβού στα τέλη του Οκτώβρη στην Ιερά Οδό μετά από μία συγκινητικής αποδοχής καλοκαιρινή περιοδεία, με αποκορύφωμα την sold out συναυλία στο Ηρώδειο και μάλιστα υπό βροχήν.

Έχοντας στις αποσκευές του τα μεγάλα τραγούδια των δημιουργών, αλλά και διατηρώντας επί δεκαετίες ψηλά τον πήχη, αποτελεί έναν από τους λαοφιλέστερους λαϊκούς ερμηνευτές.

Η Πέγκυ Ζήνα κτίζοντας χρόνο με το χρόνο, τραγούδι με το τραγούδι τη σχέση της με το ευρύ κοινό, κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αναδειχθεί σε μια εξαιρετική λαϊκή τραγουδίστρια και να αποτελεί ένα από τα σημεία αναφοράς της νυχτερινής ζωής.

Με μεγάλο αριθμό επιτυχιών έχει καταφέρει να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή πρόσωπα του ελληνικού τραγουδιού. Δύο γνήσιες λαϊκές φωνές λοιπόν, η καθεμία με τη δική της ιστορία, ενώνουν την αγάπη τους, το πάθος τους, την ευαισθησία τους και τη γνώση τους για το λαϊκό τραγούδι του χθες, του σήμερα και του πάντα και προσκαλούν στα τέλη του Οκτώβρη στη σκηνή της Ιεράς Οδού.

Ελάτε να τους ακούσετε και να τραγουδήσετε μαζί τους... Γιατί το λαϊκό τραγούδι έχει και ιστορία και φωνή και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι ψυχής αυτού του τόπου

Ιερά Οδός
Ιερά Οδός 18-20
Τηλ για κρατήσεις: 2103428272-5

3 σχόλια:

Το μεγαλο μας τσιρκο είπε...

Μία συνεργασία που στήθηκε από την αηδιαστικά προκλητική προώθηση της Πέγκης Ζίνα.
Από φωνή "κουκλάρα" η γυναίκα....και με τον άντρα της να την προωθεί ανελέητα(για τα αυτιά μας)!
Κρίμα για τον μεγάλο Δημήτρη Μητροπάνο που πέφτει τόσο χαμηλά για να πάρει το νυχτοκάματο που τόσο πολύ του αξίζει.

fotios είπε...

Κανενας δεν εχει το δικαιωμα να μιλαει για αυτό τον καλλιτέχνη με τη τεράστια διαδρομή,που ακουει στο ονομα Δημήτρησ Μητροπάνος. Είστε πολύ μικροί έωσ γελοίοι για να τον κριτικάρετε.

Ανώνυμος είπε...

Μη πάτε!

http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_8896.html

blogger templates 3 columns | Make Money Online