Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Οι Noisettes επιστρέψαν με νέο album !!!


“Wild Young Hearts – it’s aboutfeeling young and acting young,
whatever your age,”

Αν μπορείς να πεις κάτι για τους Noisettes είναι
ότι σίγουρα δεν είναι προβλέψιμοι.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Μόλις 2 χρόνια έχουν περάσει από το debut album τους με τις punk , blues-rock επιρροές για να φτάσουμε στο 2009 όπου το τρίο από το Λονδίνο κυκλοφόρησε το Wild Young Hearts, που περιέχει ένα track-list από pop, soul ,dizzy και disco τραγούδια.

Από την πρώτη παρουσίαση του νέου τους album καταλαβαίνεις ότι οι Noisettes ρισκάρουν σε διαφορετικά μουσικά μονοπάτια αυτή τηνφορά ,ενώ το νέο τους single με τίτλο Never Forget You έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα τραγούδια των ραδιοφωνικών σταθμών καθώς και ένα από τα ωραιότερα κομμάτια για το 2009!!!!


Το Wild Young Hearts έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό στην Αμερική όπου καιλαμβάνει εξαιρετικές κριτικές αφού οι New York Times και η USA Today το έχουν βαθμολογήσει με 4 στα 5 αστέρια!!!!


Από τους Noisettes φυσικά και ξεχωρίζει η εμβληματική φιγούρα της τραγουδίστριας Shingai Shoniwa η οποία βρίσκεται στα περισσότερα γυναικεία περιοδικά με φωτογραφήσεις συνεντεύξεις ενώ συγκρίνουν την φωνή της με αυτές των Deborah Harry , Kate Bush , Billie Holiday και Diana Ross.

Ακούστε το Never Forget You


blogger templates 3 columns | Make Money Online