Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Ο Γιάννης Ζουγανέλης στο GALA της Κυριακής !!!


Η Μαρία Σταματέρη και η εκπομπή “Gala” υποδέχονται
αυτή την Κυριακή τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Αυθεντικός, αληθινός, ειλικρινής, ο αγαπημένος καλλιτέχνης μιλάει για τη ζωή του και τα κακώς κείμενα της εποχής. Ο μοναδικός στο είδος του entertainer, δηλώνει «θυμωμένος» με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας:

- «Ο λαός μας είναι φαιδρός, λυπάμαι που το λέω, είναι σκληρή κουβέντα. Όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις που πάνε τη ζωή μπροστά. Πάντα στην Ελλάδα υπήρχαν τα σκουπίδια, αλλά υπήρχε και ο Σεφέρης».

Για τη μοναχοκόρη του Ελεονώρα, η οποία ακολουθεί τα δικά του επαγγελματικά βήματα, δηλώνει υπερήφανος.

- «Η κόρη μου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πλάσμα, το οποίο με κάνει να καμαρώνω, γιατί την βλέπω βδομάδα με βδομάδα να εξελίσσεται. Έχει διάθεση να επικοινωνήσει με τους αποδέκτες της, να είναι αληθινή απέναντί τους».

Σε ερώτηση της Μαρίας Σταματέρη για το αν η κόρη του είχε φόβο μήπως την συγκρίνουν τόσο με εκείνον όσο και με τη μητέρα της Ισιδώρα Σιδέρη, που ανήκουν στον ίδιο χώρο, απαντά:

- «Νομίζω ότι αλληλομεγαλώσαμε και αλληλοδεχτήκαμε αυτή την έλλειψη της σύγκρισης. Δεν είναι κανείς καλύτερος από κανέναν, ούτε και χειρότερος όμως».
Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει για τα παιδικά του χρόνια και την αγάπη που βίωσε από τους γονείς του. Ωστόσο προερχόμενος από γονείς κωφάλαλους δεν παραλείπει να διατυπώσει την πικρία του, χαρακτηρίζοντας τους Έλληνες ρατσιστές.

- «Αυτό που με έκανε και πόνεσα στα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν η οικογένειά μου. Ήταν ο τρόπος που αντιμετωπιζόταν η οικογένειά μου από την κοινωνία».
Σε προσωπικό επίπεδο δηλώνει ευτυχισμένος στο πλευρό της συζύγου του Ισιδώρας, ενώ δεν παραλείπει να δώσει και κάποιες «αντρικές» συμβουλές σε άντρες και γυναίκες.

Επαγγελματικά βρίσκεται στην καλύτερή του φάση, τόσο με τον δίσκο του «Έρωτας είναι ο Γιάννης», που αμέσως ο κόσμος αγάπησε, όσο και με τη μουσική παράσταση που συμμετέχει με τίτλο «Γίναμε θέαμα» στην Ακτή Πειραιώς.

blogger templates 3 columns | Make Money Online