Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Γρηγόρης – Νάντια… Ναι είναι τελικά ζευγάρι !!!


Πολλά ακούγονταν το τελευταίο διάστημα για την “σχέση” που έχουν
οι δύο συνεργάτες. Πολλοί έλεγαν ότι απλά είναι δύο πολύ καλοί φίλοι.

Οι φωτογραφίες όμως που δημοσιεύτηκαν στον περιοδικό ΟΚ άλλα δείχνουν…

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Οι φήμες που ήθελαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Νάντια Μπουλέ να μην είναι μόνο φίλοι, αλλά κάτι παραπάνω, άρχισαν να κυκλοφορούν ήδη από το Φεβρουάριο, όμως ουδέποτε οι δυο τους το παραδέχτηκαν δημόσια.

«Είναι αλήθεια ότι ο Γρηγόρης και η Νάντια έχουν έρθει πιο κοντά» λέει πρόσωπο από το φιλικό τους περιβάλλον και προσθέτει: «Τους αρέσει να περνούν ώρες μαζί. Αρκετά συχνά πηγαίνουν για φαγητό, φροντίζοντας όμως να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Το Σάββατο ο Γρηγόρης και η Νάντια θέλησαν να χαρούν τον ανοιξιάτικο ήλιο και πήγαν για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο των βορείων προαστίων. Ήταν πολύ προσεκτικοί, αλλά όταν βγήκαν και περπάτησαν στο δρόμο, έγιναν πιο διαχυτικοί. Εκεί, τους συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός να συνομιλούν με ιδιαίτερη θέρμη και να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν έχουν τσακωθεί, όπως γράφουν ορισμένοι. Όταν διαβάζουν δημοσιεύματα που τους θέλουν να έρχονται μαζί στο στούντιο και να αφήνει ο Γρηγόρης τη Νάντια ένα χιλιόμετρο μακριά για να μη δίνουν στόχο, γελάνε» λέει φίλος του ζευγαριού.

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

blogger templates 3 columns | Make Money Online