Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Ήρθε η σειρά των «NIGMA» !!!


Ένα νέο RnB συγκρότημα κάνει την εμφάνιση του στην ελληνική μουσική σκηνή και μας παρουσιάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

Οι NIGMA ήρθαν και θα μείνουν με πολύ RnB ρυθμούς

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More
+ video



NIGMA
«Ήρθε η σειρά μας»


Nigma σημαίνει αστέρι στα αιγυπτιακά….

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2007, αλλά το καθένα από τα τρία μέλη του βρίσκεται σε αυτή τη μουσική σκηνή πολύ περισσότερα χρόνια.

Συγκεκριμένα ο ilito από το 1993 ξεκίνησε ως ραδιοφωνικός παραγωγός και dj σε club, o sir palou το 1998 ως rap mc συμμετέχοντας σε hip hop συναυλίες και ο s. metaxas από το 1997 ως μουσικός παραγωγός σε διάφορα συγκροτήματα Ελλάδας και Αγγλίας.

Και τα 3 μέλη έχουν κυκλοφορήσει μουσικές παραγωγές τους όπως: τo «Vamos για χορό» σε συνεργασία Rigo και ilito στη συλλογή «souxe winter mix 2008 by Valentino» και το «Margarita» του ilito και s. metaxa (ως 2 grecos) στη συλλογή «lak 4 by laki gavala 2008».

Ο sir palou ( x mc Paloukotis) έχει rap συμμετοχές σε πολλά κομμάτια του «barcode crew-bcc» του «Λεκτικού» και η πιο πρόσφατη του κυκλοφορία το «Ιστορία» στη συλλογή «hip hop vol. 2», ενώ ο s. metaxas κυκλοφόρησε το 2006 στην Αγγλία το «Military flow» σε συνεργασία με mc Neat, Simon sez και mc Lipton, κομμάτι που μπήκε στα charts του bbc radio 1….

Ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος Nigma με τίτλο «Ήρθε η σειρά μας», κυκλοφορεί από την PANVOX-LYRA. Περιέχει 13 τραγούδια και 4 bonus tracks, σε ρυθμούς r’n’b - hip hop - pop - reggaeton.

Πολύ σημαντική συμμετοχή ο Βασίλης Καζούλλης σε 2 υπέροχες διασκευές στο «Αν ήσουν άγγελος» σε r’n’b mix και στο «Φανή» σε reggaeton mix.

Συμμετέχουν πολλοί καλλιτέχνες, όπως o Αργύρης Παπαδόπουλος (από το pop-rock συγκρότημα Bemol), o Stefanatty (από το reggae συγκρότημα Οne Drop F.F.), η Αλεξάνδρα και από την hip hop σκηνή: οι Just Kings, η Nicole, o mc Block και ο mc Vages .

Τέλος, στο album συμπεριλαμβάνεται σε remix και συμμετοχή από τους Nigma η μεγάλη επιτυχία «Vamos για χορό» του Κουβανού Rigo, o οποίος ζει τα τελευταία χρόνια στην Σουηδία και με αυτό το τραγούδι έχει μπει στα Σκανδιναβικά charts.

Τα πρώτα singles που ξεχωρίζουν από το άλμπουμ και ήδη ακούγονται σε επιλεγμένα ραδιόφωνα είναι το «Αν Ήσουν Άγγελος» και το «Σπάστο» τα οποία και ετοιμάζονται για video clip. Αυτή την περίοδο, πραγματοποιούν live και r’n’b events σε πολλές πόλεις στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι Nigma είναι οι: Ηλίας Καραθανάσης (ilito), Βασίλης Αραβαντινός (sir palou), Σπύρος Μεταξάς (s. metaxas).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τα site:
www.nigma.gr
www.ilito.gr
και στο facebook το group Nigma.

Δείτε την εμφάνιση των NIGMA στην εκπομπή Mad Day Live του Mad Tv



blogger templates 3 columns | Make Money Online