Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010

Η sold out συναυλία του Ν. Μεταξά στην Αγγλία !!!Μια μοναδική συναυλία
πραγματοποίησε ο Νικόλας Μεταξάς
στην Αγγλία και ήταν sold out

Διαβάστε Περισσότερα στο Read MoreΤην Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου ο Νικόλας Μεταξάς, βρέθηκε μετά από πρόσκληση που του είχε γίνει από την εταιρεία Greek Obsession, στην πόλη Leicester της Αγγλίας.

Πραγματοποίησε μια μοναδική συναυλία για τους Κύπριους και Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν εκεί και φυσικά ήταν sold out, μιας και ο Νικόλας έχει αγαπηθεί από την πρώτη στιγμή που τον μάθαμε μέσα από το X Factor αλλά και το κανάλι του στο youtube που έχει χιλιάδες επισκέψεις.

Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:30 όπου στην σκηνή βρέθηκαν δυο νεαροί φοιτητές που ερμήνευσαν έντεχνα και ροκ τραγούδια μέχρι την στιγμή που ανέβηκε ο Νικόλας.

Όταν ο Νικόλας βρέθηκε στην σκηνή οι θαυμαστές του, του είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη. Μετέφεραν μια τούρτα στην σκηνή για να ευχηθούν τα χρόνια πολλά στον τραγουδιστή, που είχε την προηγούμενη ημέρα τα γενέθλια του.

Ο Νικόλας χάρηκε πάρα πολύ με αυτήν την κίνηση και τους ευχαρίστησε ερμηνεύοντας δικά του τραγούδια αλλά και μεγάλες επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών.


Η συναυλία κράτησε περίπου 2:30 ώρες με τον Νικόλα να δίνει τον καλύτερο του εαυτό και να κλείνει το πρόγραμμα με ένα πολύ αγαπημένο του κομμάτι που το αφιέρωσε στους γονείς τους με τίτλο «Την μάνα και τον Τζίρι» (Τζίρι στα Κυπριακά λένε τον Πατέρα).

blogger templates 3 columns | Make Money Online