Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010

Η νέα ντίβα του RnB λέγεται Alexandra Burke !!!Μάθε τα πάντα
για την νέα ντίβα του RnB
που ακούει στο όνομα
Alexandra Burke

Διαβάστε Περισσότερα στο Read MoreΗ Alexandra Burke είναι μια πανέμορφη κοπέλα με υπέροχη φωνή και μοναδική σκηνική παρουσία.

Η πρώτη της απόπειρα στην βιομηχανία της μουσικής και του θεάματος έγινε το 2005, όπου συμμετείχε στο βρετανικό X Factor στην κατηγορία “Κορίτσια 16-24” την οποία είχε αναλάβει ως manager ο Louis Walsh (ο “κακός” κριτής του Βρετανία Έχεις Ταλέντο). Δυστυχώς όμως ο Louis δεν την επέλεξε για την τελική τετράδα.

Η Alexandra όμως δεν το έβαλε κάτω και δήλωσε ξανά συμμετοχή στο X Factor ύστερα από δύο χρόνια. Όχι μόνο κατάφερε να μπει στην τελική τετράδα, αλλά και να κατακτήσει με μεγάλη άνεση την πρώτη θέση.

Τον Μάρτιο του 2009, κυκλοφόρησε το πρώτο της album με τίτλο «Overcome» και από τις πρώτες κι όλας μέρες βρέθηκε στην κορυφή των charts.

Το πρώτο single του album ήταν η μεγάλη της επιτυχία με τίτλο «Bad Boys» όπου συνεργάστηκε με τον γνωστό ράπερ Flo Rida.


Το καλοκαίρι που μας πέρασε περιόδευσε μαζί με την Beyonce στην Ευρωπαϊκή της περιοδεία, ενώ τώρα ετοιμάζεται να κατακτήσει και την Αμερική.

Διαβάστε περισσότερα για αυτήν εδώ


Απολαύστε την μοναδική Alexandra


blogger templates 3 columns | Make Money Online