Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Aerosmith Live – 20 Ιουνίου – ΟΑΚΑ !!!




Το φετινό καλοκαίρι θα είναι το πιο συναυλιακό από κάθε άλλο.
Μετά τους U2 και τους Metallica
και ίσως την Lady Gaga με την Rihanna
θα απολαύσουμε και τους θρυλικούς Aerosmith

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Όπως γράφει και το site του συγκροτήματος, οι Aerosmith θα βρεθούν για μια και μονο live εμφάνιση, στην Αθήνα στις 20 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η φετινή τουρνέ της μπάντας, γνωστής και με τα προσωνύμια «Τα κακά αγόρια της Βοστόνης» και «Η καλύτερη rock ‘n’ roll μπάντα της Αμερικής», έχει τον τίτλο «Cocked, Loaded, Ready to Rock».

Οι Aerosmith έγιναν γκρουπ στη Βοστόνη το 1970. Υπέγραψαν το πρώτο τους συμβόλαιο το 1972. Σήμερα οι συνολικές πωλήσεις τους ξεπερνούν τα 155 εκατομμύρια αντίτυπα.

Τους τελευταίους μήνες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία για τη σύνθεση του γκρουπ. Κάποιοι μίλησαν και για διάλυσή του. Στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη ο ιδρυτής του συγκροτήματος, κιθαρίστας Joe Perry, ανακοίνωσε πως η μπάντα έψαχνε τον τραγουδιστή με το κατάλληλο DNA ν’ αναπληρώσει τον Steven Tyler. Τελικά ο αδύνατος με τα σαρκώδη χείλη Tyler παραμένει στο συγκρότημα. Και αυτό επιβεβαιώθηκε όταν ο ερμήνευσε μαζί με τον Perry τραγούδια των Aerosmith ζωντανά σε κλαμπ της Νέας Υόρκης στα τέλη του ίδιου μήνα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την live εμφάνιση των Aerosmith δεν έχουμε ακόμα, αλλά πολύ σύντομα θα τα μάθουμε όλα.




blogger templates 3 columns | Make Money Online