Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Η Νταϊάνα Ιγροπούλου στο νέο Esquire !!!


Η Βίκυ Καγιά είπε «και η αναπληρωματική Σταρ Ελλάς για το 2009 είναι».
Μετά σταμάτησε για λίγα δευτερόλεπτα όπως κάνουν συνήθως
οι παρουσιαστές σε αυτές τις περιπτώσεις.
Αν κάποιος κρατούσε τα πρακτικά των καλλιστείων
θα έβαζε αποσιωπητικά στο τέλος της πρότασης της.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Στην διάρκεια αυτών των αποσιωπητικών η Νταϊάνα Ιγροπούλου που καθόταν σχεδόν πίσω της και μπορούσε κανείς να την δει στο κάδρο της τηλεόρασης σκέφτηκε «αν δεν πει τον αριθμό 13 τώρα, θα είμαι η Σταρ Ελλάς» και αυτό ήταν το μόνο που πρόλαβε να σκεφτεί.

Μετά άκουσε το όνομά της, πήγε και παρέλαβε το στέμμα της από την προκάτοχό της και στάθηκε στην άκρη. Δεν ήταν χαρούμενη.

«Εκείνη την στιγμή δεν ήθελα να σταθώ μαζί με τις άλλες. Δεν το αισθανόμουν. Θυμάμαι ότι σκεφτόμουν πως αν μπορούσα να φύγω θα το έκανα. Αλλά έμεινα. Έτσι έπρεπε».

Μετά έφυγε από την πίσω πόρτα του Αθηνών Αρένα.

«Ευτυχώς που υπάρχουν και οι πίσω πόρτες. Και ευτυχώς που είχα παρκάρει εκεί. Δεν ήθελα να βγω από μπροστά που περιμένανε όλοι οι δημοσιογράφοι».

Εκείνο το βράδυ η Νταϊάνα πέρασε πρώτα από το σπίτι των γονιών της.

«Μου είπαν ότι φαινόμουν όμορφη στην τηλεόραση και ότι αυτό ήταν το σημαντικό».

Μετά πήγε στο σπίτι της, μόλις έχει μετακομίσει και μένει μόνη της, οπότε κανείς δημοσιογράφος δεν το ήξερε για να την περιμένει από κάτω. Κοιμήθηκε αμέσως. Ούτε κακές σκέψεις, ούτε υπερένταση. Το τηλέφωνο άρχισε να χτυπάει από τις 7 το πρωί. Το έβαλε στο αθόρυβο και ξαναέπεσε στο κρεβάτι.

«Όλες αυτές τις μέρες το κινητό δεν σταματάει να χτυπάει. Είναι από τις κουτσομπολίστικες εκπομπές αλλά εγώ δεν θέλω να τους μιλήσω. Τι να πω δηλαδή; Καθόλου δεν θέλω».

Διάβασε τι άλλο εξομολογήθηκε η Νταϊάνα Ιγροπούλου για τα καλλιστεία στο Esquire που κυκλοφορεί τη Τρίτη.

blogger templates 3 columns | Make Money Online