Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Η Milla Jovovich στην Eurovision !!!


Η πανέμορφη Milla Jovovich θα παρουσιάσει τον 54ο διαγωνισμό της Eurovision.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + photos


Η Milla Jovovich θα είναι η παρουσιάστρια του 54ου διαγωνισμού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στην Ρωσία.

Η Milla Jovovich είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της δεκαετίας του ’90 και ηθοποιός και σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα είναι η επικρατέστερη για την θέση της παρουσιάστριας στον 54ο διαγωνισμό της Eurovision.

Η Milla πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό 'Interview' κάτι που δείχνει ότι παραμένει sexy και πανέμορφη παρά τα 34 της χρόνια.


Bio

Γεννήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 1975 στο Κίεβο της Ουκρανίας. Ξεκίνησε το μόντελινγκ σε ηλικία μόλις 11 ετών, όταν ο διάσημος φωτογράφος Ρίτσαρντ Άβεντον τη συμπεριέλαβε στη λίστα των «Πιο Αξέχαστων Γυναικών του Κόσμου» για μια σειρά διαφημίσεων της Revlon. Από τότε οι πόρτες του κόσμου της μόδας άνοιξαν διάπλατα και η Μίλα έφυγε με τους γονείς της για το Λονδίνο και έπειτα για τις Η.Π.Α., όπου έκλεισε συμβόλαια με τις μεγαλύτερες εταιρίες μόδας και καλλυντικών παγκοσμίως.

Αν και αγαπημένο (και ακριβοπληρωμένο) παιδί μεγάλων σχεδιαστών, όπως ο οίκος Versace, η Μίλα γρήγορα βαρέθηκε την πασαρέλα και στράφηκε στον κινηματογράφο. Η πρώτη της εμφάνιση ήταν στο ριμέικ της "Επιστροφής στη Γαλάζια λίμνη" (1991), όπου περισσότερο συγκίνησε με τα κάλλη της παρά με το υποκριτικό της ταλέντο.

Ακολούθησαν, το φοβερό "Fifth Element" (1997, με τα εκπληκτικά κοστούμια του Ζαν Πολ Γκοτιέ και συμπρωταγωνιστή τον Μπρους Γουίλις), η "Ιωάννα της Λορένης" (1999), το "Resident Evil" (2004, 2007) και άλλοι μικρότεροι ρόλοι σε ταινίες που δεν συζητήθηκαν.

Η Γιόβοβιτς "πολιτογραφημένη πλέον Αμερικανίδα", γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της, σεναριογράφο και σκηνοθέτη Πολ Αντερσον στα γυρίσματα του «Resident Evil». Το 2003 ο Άντερσον της πρότεινε να παντρευτούν, αλλά χώρισαν για μία περίοδο πριν ξαναβρεθούν μαζί. Το Νοέμβριο του 2007 η Γιόβοβιτς έφερε στη ζωή την Έβερ Γαμπό Άντερσον, νονός της οποίας έγινε ο διάσημος σκηνοθέτης Βιμ Βέντερς - ο οποίος έχει δουλέψει στο παρελθόν με τη Γιόβοβιτς.


Πριν από τον Άντερσον, η Γιόβοβιτς είχε σχέση -μεταξύ άλλων- με τον γνωστό μουσικό Τζαμίροκουαϊ, τον διάσημο φωτογράφο Μάριο Σορέντι και τον κιθαρίστα των Red Hot Chili Peppers, Τζον Φρουσιάντε. Στο Λας Βέγκας το 1997 παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη του «The Fifth Element» Λουκ Μπεσόν, με τον οποίο χώρισαν το 1999.

Εκτός από το μόντελινγκ και τον κινηματογράφο, έχει κυκλοφορήσει μουσικά άλμπουμ, είναι σχεδιάστρια μόδας και έχει τη δική της εταιρεία παραγωγής. Το 2004 ήταν πρώτη στη λίστα Forbes ως το πιο πλούσιο μοντέλο στον κόσμο. Επόμενο σχέδιό της είναι να εκδώσει την αυτοβιογραφία της, βασισμένη στο ημερολόγιο που κρατάει φανατικά από μικρή.


Απολαύστε την sexy φωτογράφιση της στο περιοδικό “Interview”


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

blogger templates 3 columns | Make Money Online