Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Γιατί έκλεισε το Starz ;;;

Μία μόλις μέρα μετά την εμφάνιση της Άννας Βίσση στο Starz, το νυχτερινό κέντρο έμεινε κλειστό. Η επίσημη δικαιολογία ήταν πως ο Σάκης Ρουβάς αρρώστησε.

Άλλα όμως ακούγονται…

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


"Ήταν ήδη κρυωμένος την Πέμπτη" λέει στενός του συνεργάτης.

Τον τελευταίο καιρό εξάλλου, ο 37χρονος τραγουδιστής κουράζεται πολύ καθώς, εκτός από τα πατρικά του καθήκοντα και τις εμφανίσεις του με τις αδερφές Μαγγίρα, προετοιμάζεται εντατικά για τη μεγάλη βραδιά του διαγωνισμού επιλογής τραγουδιού, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.

Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα Espresso, το νυχτερινό κέντρο έκλεισε μετά από έλεγχο του Υγειονομικού, κατά τον οποίο διαπιστώθηκαν πολλές παραβάσεις.

"Κανένα νυχτερινό κέντρο δεν πληροί όλες τις προϋποθέσεις" λέει συνάδελφος του Σάκη στο yupi. "Αν ισχύουν όσα ακούγονται, τότε το μόνο που μπορώ να συμπεράνω είναι ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από την επιτυχία του Σάκη και έκαναν καταγγελία. Είναι μια τακτική που συνηθίζεται στη νύχτα".

Οι άνθρωποι κοντά στο Σάκη επιμένουν όμως πως το Σαββατοκύριακο ο Σάκης έμεινε στο κρεβάτι με ίωση και πως το νυχτερινό κέντρο θα λειτουργήσει κανονικά την Πέμπτη.

Πηγή: Yupi

blogger templates 3 columns | Make Money Online