Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2010

Η Κύπρος αποθέωσε τον Γ. Πλούταρχο !!!


Αξέχαστες στιγμές έζησαν
χθες χιλιάδες θαυμαστές
του Γιάννη Πλούταρχου
στη μοναδική συναυλία
που παραχώρησε στη Λεμεσό της Κύπρου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Από νωρίς το απόγευμα πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από το στάδιο "Σπύρος Λούης" ,ανυπομονώντας να ανοίξουν οι πόρτες και να εισέλθουν στο χώρο.

Λίγο μετά τις 9 ξεκίνησε η μαγική βραδιά με τους Κώστα Δόξα, Εβίτα Σερέτη και Αγγελική Παππά να κάνουν την αναμονή για την μεγάλη στιγμή πιο ευχάριστη με τις μουσικές τους επιλογές.

Λίγη ώρα αργότερα τα φώτα έσβησαν...και η ορχήστρα άρχισε να παίζει μελωδίες από γνωστές επιτυχίες του αγαπημένου μας καλλιτέχνη, γεγονός που επιβεβαίωνε πως η μεγάλη στιγμή είχε φτάσει!

Έτσι μετά από λίγα λεπτά έκανε την εμφάνιση του στη σκηνή ο Γιάννης Πλούταρχος και το κοινό ενθουσιασμένο τον χειροκροτούσε για πολλή ώρα.

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα με το καλύτερο παιδί να ερμηνεύει τα καινούρια του τραγούδια από το 6 φορές πλατινένιο του cd με τίτλο "Προσωπικά δεδομένα", αλλά και παλαιότερες δικές του επιτυχίες όπως και κάποιων άλλων καλλιτεχνών.

Το κοινό δε σταμάτησε στιγμή να τραγουδάει μαζί του και να τον χειροκροτεί.

Μετά το τέλος της συναυλίας στις 00:20 περίπου, βγήκε και ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν, συμπληρώνοντας ότι ανυπομονεί να ξαναβρεθεί πολύ σύντομα και πάλι στη Κύπρο.

Λόγω περιορισμένου χρόνου, δε κατέστη δυνατό να δεχτεί κόσμο, συνομίλησε όμως για λίγο με όλους όσους περίμεναν έξω από το καμαρίνι.

Μετά τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις ανά την Ελλάδα ο Γιάννης Πλούταρχος θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για την πολυαναμενόμενη έναρξη των εμφανίσεων του στο Odeon Live

blogger templates 3 columns | Make Money Online