Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Η Ke$ha… ξανά στο Νο1 !!!



Το «Your Love is My Drug»
σκαρφάλωσε στο No 1 του Top40 Airplay Chart
αυτήν την εβδομάδα στην Αμερική

Αυτό είναι το 2o Νο 1
και το 3o Top10 Single

Το debut album της Ke$ha «Animal»
ξανανέβηκε στο Top10 του Billboard Top200

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η Global pop singer/songwriter Ke$ha επιστρέφει στην κορυφή των charts.

Το τρίτο της single “Your Love Is My Drug”, το οποίο έγραψε η ίδια, ανέβηκε στο Νο 1 του Top40 airplay chart αυτή την εβδομάδα. Αυτό είναι το δεύτερο Νο 1 single της και το τρίτο top10.

Το debut album “Animal” (RCA Records / Kemosabe Entertainment) σκαρφάλωσε ξανά στο Top10 του Billboard Top 200 με 20,540 πωλήσεις.

Τον προηγούμενο μήνα η Ke$ha ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει μια φιλανθρωπική συναυλία στις 16 Ιουνίου για τους πλημμυροπαθείς του Nashville. Όλα τα έσοδα θα πάνε στο Hands On Nashville.

Η Ke$ha θα ξεκινήσει παγκόσμια περιοδεία μαζί με την Rihanna στις 02 Ιουλίου.

Επίσης θα εμφανιστεί στο Today Show του NBC στις 13 Αυγούστου.

Το album της που κυκλοφόρησε στις αρχές του χρόνου καρφώθηκε στο Νο 1 του Billboard Top 200, καθώς και στο Νο 1 του Digital Albums Chart έχει πουλήσει μέχρι στιγμής 750 χιλιάδες και βρίσκεται στο Top20 απο τότε που κυκλοφόρησε μέχρι και σήμερα.

Η Ke$ha έχει πουλήσει πάνω απο 10 εκατομμύρια tracks και ringtones στην Αμερική μόνο.

Η New York Times χαρακτηρίζει την Ke$ha ως "double threat", το Interview Magazine ".the perfect post-modern pop star", το Rolling Stone έγραψε για το “Animal” οτι είναι "Ridiculously catchy..." και το People Magazine "This high octane debut could keep any basement party pumping like Studio 54."

blogger templates 3 columns | Make Money Online