Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010

Ο Βαλάντης… την παλεύει μόνος του!!!Μετά από τρία χρόνια απουσίας ο Βαλάντης
επιστρέφει με την νέα του δισκογραφική δουλειά
με τίτλο «¨Μόνος μου την πάλεψα»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read MoreΤρία ολόκληρα χρόνια είχαμε να ακούσουμε νέο τραγούδι από τον Βαλάντη. Τώρα επιστρέφει όχι με ένα αλλά με 11 ολοκαίνουργια τραγούδια που θα τα βρείτε στο νέο του album με τίτλο «Μόνος μου την πάλεψα» το οποίο κυκλοφορεί ήδη.

Την καινούρια του δισκογραφική δουλειά υπογράφουν ο Σταμάτης Γονίδης, με 4 τραγούδια, ο Τάκης Μπουγάς, η Βίκυ Γεροθόδωρου, ο Νίκος Γρίτσης, ο Μάριος Ψιμόπουλος, ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Πάνος Φαλάρας.

Στο cd συμπεριλαμβάνονται και 2 τραγούδια σε μουσική του Βαλάντη.

Στο τραγούδι "Μόνος μου την πάλεψα", συμμετέχουν οι V.I.P. Το τραγούδι "Μάτια μου μεγάλα" είναι διασκευή του "Un attimo di pace" του Eros Rαmazzotti και την απόδοση των στοίχων στα ελληνικά έχει η Μαργαρίτα Δρούτσα.

«Η μουσική είναι ένα απέραντο ταξίδι. Νέα λιμάνια, νέες εμπειρίες, άγνωστοι τόποι και γνωστοί. Νέοι φίλοι και παλιότεροι. Συναισθήματα; Έρωτας, Χαρά, Περιέργεια, Φόβος, Ενθουσιασμός, Ανασφάλεια, ένα χαρτί χρειάζεσαι για να αποτυπώσεις αυτά που αισθάνεσαι κι άλλα τόσα για αυτά που δεν περιγράφονται με λέξεις. Αυτό είναι το ταξίδι της μουσικής. Το «Μόνος μου την πάλεψα» είναι ένα ηχητικό αποτύπωμα όλων αυτών που αισθάνθηκα και απήλαυσα σε ένα τριετές ταξίδι. Φίλους, πολλούς, νέους και παλιούς. Νοιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ¨καπετάνιο¨ και δάσκαλο Σταμάτη Γονίδη που μου εμπιστεύτηκε τέσσερα ¨παιδιά¨ του, το Νίκο Γρίτση που μέσα σε λίγες λέξεις περιέγραψε όλη μου τη ζωή, αλλά φαντάζομαι και τη δική του. Τη Βίκυ Γεροθόδωρου και το Νίκο Παπαδόπουλο για το «Άρωμα» που ¨πρωτομύρισα¨πριν πέντε χρόνια και επιτέλους το φόρεσα. Τη Χριστίνα Ράλλη για τη μελωδικότατη φωνή που μου χάρισε στο «Τι φταίει», τους ¨VIP¨ για τα ¨στολίδια¨ τους στο «Μόνος μου την πάλεψα», τον Μάριο Ψιμόπουλο, τον Τάκη Μπουγά, τον Πάνο ΦαλάραΜαργαρίτα Δρούτσα και ιδιαίτερα την για την υλοποίηση ενός ονείρου μου, να ελληνοποιήσει ένα από τα ωραιότερα κι αγαπημένα μου τραγούδια του Eros Ramazzotti. Τι να σας ευχηθώ πέρα από καλό ταξίδι. Το που; Εσείς αποφασίστε το, εγώ; Συνταξιδιώτης σας.»

Βαλάντης

Τα τραγούδια του album

01 ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΑ
02 ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΑ
03 ΑΡΩΜΑ
04 ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΥΡΑΝΟΣ
05 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ
06 ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ
07 ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ
08 ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΣΕΝΑ
09 ΘΕΛΩ
10 ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ
11 ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ

blogger templates 3 columns | Make Money Online