Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Αντρέας Μικρούτσικος - Πώς τα έχασε όλα


Είκοσι χρόνια τηλεόραση, χιλιάδες, αμέτρητες ώρες «αέρα»,
φανατικοί φίλοι, άσπονδοι εχθροί,
μια οικονομική καταστροφή – είναι αυτή η «πτώση»
της πιο αμφιλεγόμενης περσόνας της ελληνικής TV;

Και, αν ναι, πώς έφτασε ως εδώ;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Τι λέει όμως ο δικηγόρος Σωτήρης Παγώνας, ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που έρχονται σε επαφή με τον Αντρέα Μικρούτσικο; Ξεκινά ξεκαθαρίζοντας ότι «είχε εκδοθεί η δικαστική απόφαση και έγινε κατάσχεση στο σπίτι του...».

Το γεγονός ότι τον προστατεύετε νομικά δεν σημαίνει ότι σας εμπιστεύεται και δικές του σκέψεις και προβληματισμούς, όπως, για παράδειγμα, γιατί συνειδητά έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έχουμε αναπτύξει μια ανθρώπινη επικοινωνία. Θα σας πω μόνο ότι περισσότερο τον έχει πειράξει ο χωρισμός με τη γυναίκα του παρά τα θέματα αυτά που αντιμετωπίζει με τις τράπεζες και το σημερινό πλειστηριασμό.

Όσον αφορά το θέμα του διαζυγίου του, ισχύει ότι είναι εκείνος που δεν υπογράφει για να προχωρήσει η διαδικασία;

Δεν έχω συζητήσει μαζί του καθόλου το θέμα του διαζυγίου. Δεν μου έχει αναφέρει κάτι.

Σήμερα ο Αντρέας ζει στην περιβόητη μεζονέτα της Κηφισιάς. Δεν απαντά στο τηλέφωνο ούτε στο κουδούνι της εξώπορτας.


«Σήμερα είναι έπειτα από καιρό καλύτερα. Η πιο δύσκολη περίοδος για τον Αντρέα ήταν από την άνοιξη του 2009 μέχρι και τον περασμένο Νοέμβριο. Έχει αρχίσει να επανέρχεται και σ’ αυτό συμβάλλει και το γεγονός ότι έχει αρχίσει να αφήνει μια χαραμάδα επικοινωνίας με τους παλιούς καλούς φίλους του» μας λέει ένας από τους στενότερους συνεργάτες του τα τελευταία χρόνια.

Οι άνθρωποι που βλέπει καθημερινά ο Αντρέας είναι ο γιος του αλλά και η Σοφία Βόσσου. Η περίοδος των γιορτών ήταν για εκείνον ανακουφιστική και μακριά από όλο το θρίλερ με τις τράπεζες, τις οφειλές, τη στενοχώρια.

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.

blogger templates 3 columns | Make Money Online