Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2010

Παράταση εμφανίσεων για Κότσιρα – Μαχαιρίτσα !!!


Η μουσική κόντρα στις απαγορεύσεις !!!
Στην «Αποθήκη του Μύλου» στη Θεσσαλονίκη
Παράταση Παραστάσεων μέχρι Σάββατο 16 Ιανουαρίου


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Εξαιτίας της μεγάλης επιτυχίας, οι παραστάσεις στην «Αποθήκη του Μύλου» με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Γιάννη Κότσιρα και τα Κίτρινα Ποδήλατα συνεχίζονται μέχρι το Σάββατο 16 Ιανουαρίου.

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας χρωστούσαν αυτή την μουσική συνάντηση πολύ καιρό ο ένας στον άλλο. Δυναμικοί εκπρόσωποι της ελληνικής δισκογραφίας και οι δύο, είναι η πρώτη φορά που θα μοιραστούν τη σκηνή.

Καλεσμένοι στο επί σκηνής πάρτι τους είναι το συγκρότημα «Κίτρινα Ποδήλατα».
Μαζί τους στα φωνητικά και στα πλήκτρα η Ζηνοβία Αρβανιτίδη.

Καλλιτέχνες κόντρα στην ανία της τυποποίησης και της επανάληψης, προτάσσουν στις καθημερινές απαγορεύσεις το δικό τους «όχι» και επιλέγουν να κάνουν συναυλίες με τίτλο «Νο Σμόκιν» βγάζοντας τη γλώσσα στη γνωστή επίσημη επιβολή.

Ο Λαυρέντης και ο Γιάννης συνεργάστηκαν με μεγάλη επιτυχία αρκετά χρόνια πριν στο single Εφάπαξ και στο CD Ξύλινο αλογάκι, αλλά δεν έχουν ποτέ συνυπάρξει σε live εμφανίσεις. Με βαρύ φορτίο στις αποσκευές τους το καλλιτεχνικό δυναμικό τους, ορίζουν προορισμό την κατάρρευση της σοβαροφάνειας και φτιάχνουν μία μουσική παράσταση με πολύ χιούμορ αντλώντας ιδέες από τις κωμικοτραγικές καταστάσεις γύρω τους…

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, σπάνια περίπτωση συνθέτη και ερμηνευτή, φέρνει στη σκηνή μία αφοπλιστική ειλικρίνεια, τραγούδια τρυφερά κι εκρηκτικά, ειρωνικά και σουρεάλ, μελωδίες που μπορεί να κρύβουν μία μικρή θλίψη ή να προετοιμάζουν μια μεγάλη επανάσταση!

Ο Γιάννης Κότσιρας ρίχνει στο τραπέζι το χαρτί της ερμηνείας και ποντάρει στις δυνατότητές του να φλερτάρει με το έντεχνο και το ροκ με το ίδιο πάθος. Ο ίδιος έχει να διαλέξει από ένα πλούσιο προσωπικό ρεπερτόριο χωρίς να διστάζει να πρωτοτυπήσει.

Τα «Κίτρινα Ποδήλατα», δηλαδή ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Παντελιάς έχουν κατακτήσει το κοινό με τη δυναμικότητά τους πάνω στη σκηνή. Με τραγούδια άλλοτε τρυφερά και άλλοτε κόντρα στο ρεύμα, φέρνουν τα δικά τους λυρικά, ροκ ακούσματα.

Την «μουσική παρέα» συμπληρώνει η εντυπωσιακή Ζηνοβία Αρβανιτίδη στα πλήκτρα και τα φωνητικά η οποία δίνει με το δικό της τρόπο μια μαγική νότα σε όλο το πρόγραμμα.

Τέλειο σκηνικό γι’ αυτή τη μουσική συνεύρεση είναι η «Αποθήκη του Μύλου», εκεί όπου όλα απαγορεύεται να απαγορεύονται.

Εκτός ίσως από το … «σμόκιν».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 & ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 & ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

«ΜΥΛΟΣ»
‘’Αποθήκη’’
Ανδρέου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη.
Τηλ. κρατήσεων: 2310.515600 & 2310.541806

blogger templates 3 columns | Make Money Online