Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

«Εφιάλτης» και στα ξενοδοχεία !!!


Το 2010
ήρθε με νέες παραγωγές
για το κανάλι της Κάντζας

Διαβάστε Περισσότερα
στο Read More



Αφού μας παρουσίασε show με εστιατόρια, μαγειρεία, κτήματα και αγρότες, τώρα ήρθε η ώρα να βάλει στο παιχνίδι και τα ξενοδοχεία.

«Hotel Inspector» ονομάζεται το καινούργιο reality που θα προβάλλεται από τις 21 Ιανουαρίου στον Alpha.

Το «Hotel Inspectro» είναι ένα reality που σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό και το concept του είναι πολύ απλό. Θα γίνονται ξαφνικές επισκέψεις σε ξενοδοχεία προκειμένου να διαπιστωθούν τα λάθη, οι παραλήψεις, η σωστή λειτουργία του ξενοδοχείου, καθώς και οι “βρομιές” των ξενοδόχων.





Παρουσιάστρια του νέου Reality θα είναι η γνωστή Δημοσιογράφος Βίκυ Βαμιεδάκη η οποία μετράει πάνω από 15 χρόνια στην Δημοσιογραφία και έχει και πτυχίο στις επιχειρήσεις τουριστικών γραφείων. Άρα γνωρίζει πολύ καλά τον τουριστικό τομέα και είναι η καταλληλότερη για την θέση αυτή.






«Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα εγκατάλειψης και αδιαφορίας είναι σε ξενοδοχείο σε μεγάλο νησί των Κυκλάδων, όπου μέσα σε ένα προφανώς παρατημένο από το χρόνο δωμάτιο βρήκα στο μπάνιο στεγνωτήρα μαλλιών σπασμένο με διαλυμένα καλώδια και μάλιστα να κρέμεται πάνω από το νιπτήρα. Η άθλια εικόνα του διαδέχτηκε τον τρόμο στο ενδεχόμενο ατυχήματος, όπως η ηλεκτροπληξία» δήλωσε σε σχετική συνέντευξη της η κ. Βαμιεδάκη.

«Θέλουμε να βοηθηθούν τα ξενοδοχεία που αντιμετωπίζουν κάθε είδους προβλήματα, όσο σοβαρά ή σύνθετα και αν είναι. Είναι ένα πρόγραμμα που για πρώτη φορά αγγίζει τη μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας, τον τουρισμό» συμπλήρωσε αμέσως μετά.

Μετά τον «Εφιάλτη στην Κουζίνα» φαίνεται ότι το νέο reality του Alpha θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

«Hotel Inspector» Πρεμιέρα 21 Ιανουαρίου στις 9:30

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν μερικά στιγμιότυπα από το Αμερικάνικο «Hotel Inspector»



blogger templates 3 columns | Make Money Online