Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Πάολα & Στέλιος Ρόκκος live !!!


ΠΑΟΛΑ & ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ
ΣΤΗ ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ LIVE CLUBBING
Από Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ο Στέλιος Ρόκκος και η Πάολα παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με ανατρεπτική διάθεση γεμάτο αντιθέσεις και εκπλήξεις που εναλλάσσονται!!

Ο Στέλιος Ρόκκος ένας από τους καλύτερους μουσικούς και τραγουδοποιούς επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη «κουβαλώντας» στις αποσκευές τους αμέτρητες επιτυχίες που όλοι μας έχουμε σιγοτραγουδήσει.

Είναι από τις λίγες περιπτώσεις καλλιτεχνών που δεν μπαίνει κάτω από ταμπέλες.

Αν προσπαθήσεις να τον κατατάξεις κάπου, στο επόμενο βήμα του θα σε διαψεύσει.

Πάει όπου τον πάει η ψυχή του για αυτό και κάθε του εμφάνιση είναι ενδιαφέρουσα και απρόβλεπτη. Έχει αναμφίβολα τη “στόφα” του star.

Είναι ο τύπος του καλλιτέχνη που όταν ανεβαίνει στην πίστα, ο δυναμισμός του και η ενεργητικότητα του, παρασύρει τους πάντες και τα πάντα.

«Στόφα» star έχει όμως και η Πάολα που σε λιγότερο από 5 χρόνια καλλιτεχνικής παρουσίας έχει καταφέρει να μαγνητίσει κοινό και κριτικούς με τη γνήσια λαική φωνή της, την ιδιαίτερη βραχνάδα της και την απίστευτη σκηνική της παρουσία.

Μαζί τους το πετυχημένο νεανικό συγκρότημα fanela rige και η Φλώρα Θεoδώρου!

Η Πύλη Αξιού Live Clubbing παραπέμπει σε ενα μεγάλο club με ξεχωριστά στοιχεία, τους πολύχρωμους καναπέδες ,τα φωτιζόμενα τραπέζια και τον εντυπωσιακό φωτισμό.

Η παρουσία του dj που σε τακτά χρονικά διαστήματα «αναλαμβάνει» δράση τονίζει την club αισθητική.

Ένα απίστευτο πρόγραμμα με μοναδικές εκπλήξεις και ανατροπές που αλλάζει τα δεδομένα της διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη και δεν πρέπει να χάσετε!

blogger templates 3 columns | Make Money Online