Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Οι γυμνές φωτογραφίες της Vanessa Hudgens !!!


Διέρρευσαν στο internet οι γυμνές φωτογραφίες
της νεαρής ηθοποιού Vanessa Hudgens.

Τις βρήκαμε και σας τις παρουσιάζουμε.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + photos


Είναι μόλις 21 ετών και όπως όλα τα κοριτσάκια της ηλικίας της, έχει λατρεία με τον καθρέφτη της, μπροστά από τον οποίον στήνεται και τραβάει φωτογραφίες με το κινητό της.

Η Vanessa Hudgens είναι ένα από τα νέα ανερχόμενα αστέρια του Hollywood. Η 21 ετών Vanessa δεν έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες. Σίγουρα όμως μετά από αυτές τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες θα δεχτεί πάρα πολλές προτάσεις, αφού όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, γράφει πολύ καλά στον φακό. Το ‘χει όπως λέμε…

Διαβάστε τα πάντα για την Vanessa Hudgens εδώ

Απολαύστε τις φωτογραφίες της, που σύμφωνα με πληροφορίες, τις ανέβασε στο internet ο πρώην αγαπημένος της, για να την εκδικηθεί επειδή τον χώρισε.

gallery_thumb-vanessa-hudgens-nude-leaked-05 small gallery_thumb-vanessa-hudgens-nude-leaked-01 small gallery_thumb-vanessa-hudgens-nude-leaked-02 small gallery_thumb-vanessa-hudgens-nude-leaked-03 small gallery_thumb-vanessa-hudgens-nude-leaked-04 small gallery_thumb-vanessa-hudgens-nude-leaked-06 small gallery_thumb-vanessa-hudgens-nude-leaked-10 small gallery_thumb-vanessa-hudgens-nude-leaked-07 small gallery_thumb-vanessa-hudgens-nude-leaked-09 small

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελεος μονο αυτο εχω να πω!
Και μετα λενε πως η Miley Cyrus
ειναι πουτανα και κανει διαφορες μαλακιες!ελεος καποια ατομα απο την ζιλια τους λενε βλακιες δεν βλεπουνε τις αληθινες πουτανες και κατηγορουν αλλες τελειες κοπελες που ποτε δεν θα εκαναν οτι εκανε η σκροφα η Vanessa!

Ανώνυμος είπε...

Η VANESSA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ.Η MILEY CYROUS ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ

Ανώνυμος είπε...

ti les mori..?
i Miley vgazei tetoies photos..??
eisai kai gavo ...i Vanessa exei gini rezili einai mia poutana xwris orio!!
i Miley dn vgazei tetoies photos gia auto moko!

Ανώνυμος είπε...

Κοπελια μην λες μαλακιες!
η Miley δεν βγαζει τετοιες φωτογραφιες!η Vanessa βγαζει και αυτο φενεται!!!και καλα σε λεει γκαβο εισαι δεν βλεπεις τις φωτογραφιες λιγο ποιο πανω??
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΧΑΖΗ !

Ανώνυμος είπε...

ti lete re paidia ego pistevo oti oute i vanessa einai potana oute i miley kai nomizo oti tis fotografies dentis eixe bkalei i vanessa pistebo npos tis ebkale paparatsi kai tis anebase sto diaiktio! aaaaaa kaikopelia exeis dikio se auto pou les ivanessa den einai potana !
eleos nasaakousike kanenas natis brizete gia paradigma o zac efron to agori tis vanessasc

Ανώνυμος είπε...

Είστε όλοι χαζοί? Μόνη της τις έβγαλε τις φωτο. Σε όλες ποζάρει μόνο με ένα χέρι. Το άλλο που είναι? Κρατά την κάμερα.

Ανώνυμος είπε...

Μη μαλώνετε! Όλες πουτάνες είναι!
Ειδικά αυτές που σχολιάζουν πιο πάνω!

nickelback4ever είπε...

βασικα σιγουρα η Vanessa τις εβγαλε τις φωτογραφιες αλλα δεν τις δημοσίευσε εκεινη.αν ειχατε ενημερωθει θα διαβαζατε οτι καποιος χακερ τις πηρε απο τον υπολογιστη της!!!!!οποτε δεν ειναι πουτανα γιατι ο καθενας στην προσωπικη ζωη του κανει οτι θελει δεν θα ρωτησει την γνωμη σας κιολας...και η Miley δεν ειναι καμια αθωα που θελετε να τν βγαλετε και παναγια...στα γενεθλια της ειχε βγαλει φωτογραφια που ηταν τρελα μαστουρωμένη!!!!!

Ανώνυμος είπε...

re min malonete oles i fotos einai fotomodaz malakies den exei ti na kanei o kathe malakas

Ανώνυμος είπε...

kai kati akoma einai fotomodaz epeidi einai tholes oles foto

blogger templates 3 columns | Make Money Online