Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Η topless Lady Gaga !!!


Η Lady Gaga είναι γνωστή για την μεγάλη της επιτυχία «Just Dance»
αλλά και για τις εκκεντρικές εμφανίσεις της.

Η πρόσφατη φωτογράφηση της στο περιοδικό V magazine
μας δείχνει και το πόσο sexy είναι.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η Stefani Germanotta είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός και περισσότερο γνωστή με το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο, Lady GaGa.

Είναι επίσης μουσικός. Έχει επηρεαστεί από καλλιτέχνες της ροκ όπως ο David Bowie και οι Queen, καθώς επίσης και από τραγουδιστές της pop, όπως ο Michael Jackson και Madonna.

Το 2008 η Lady GaGa κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο “The Fame”, το οποίο όπως εξήγησε η ίδια απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιζητά φήμη.

Το άλμπουμ έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, με τραγούδια όπως το "Just Dance" που έφθασε στην κορυφή των Αμερικανικών και Βρετανικών charts και το "Poker Face " που κατέκτησε την κορυφή της Μεγάλης Βρετανίας, του Αμερικανικού billboard καθώς και δεκάδων ακόμα χωρών σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Το πρώτο τραγούδι ήταν υποψήφιο για βραβείο Grammy για την καλύτερη ηχογράφηση χορευτικής μουσικής.

Οι ενδυματολογικές της επιλογές έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως ενώ όλοι έχουν παραδεχτεί ότι πρόκειται για πρωτότυπες και ακραίες εμφανίσεις που λίγοι μπορούν να υποστηρίξουν. Η ίδια υποστηρίζει ότι έχει επηρεαστεί από τις εμφανίσεις των Queen, της Madonna και του Michael Jackson.

Η Lady Gaga είναι το νέο fashion idol για τις νεαρές Αμερικανίδες. Πολλοί τη συγκρίνουν με την Christina Aguilera και η ίδια αποδέχεται ευχαριστημένη αυτή τη σύγκριση.

Οι σχέσεις της αποτελούν ένα αίνιγμα, καθώς η Lady Gaga δηλώνει bisexual, όπως εξάλλου και πολλοί ακόμη διάσημοι τον τελευταίο καιρό.

Με την πρόσφατη φωτογράφηση της στο περιοδικό V magazine, μας αποδεικνύει πόσο sexy είναι. (Είναι ; )

Απολαύστε την φωτογράφηση της Lady Gaga


Lady Gaga Big small Lady Gaga Big 1 small Lady Gaga Big 2 small Lady Gaga Big 3 small Lady Gaga Big 4 small Lady Gaga Big 5 small Lady Gaga Big 6 small Lady Gaga Big 7 small Lady Gaga Big 8 small




blogger templates 3 columns | Make Money Online