Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Η Shakira είναι... Wolf !!!


Κυκλοφορεί το νέο single της Shakira με τίτλο “She Wolf”.
Το single είναι το πρώτο single από το επερχόμενο album της.

Η Ισπανική του έκδοση, με τίτλο Loba, κυκλοφόρησε στις 29/6

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More+ song

Νέα Υόρκη, (29 Ιουνίου, 2009) – Η διεθνής superstar Shakira κυκλοφορεί το πρώτο single, “She Wolf”, απ’ το αναμενόμενο album της στις 13 Ιουλίου του 2009, σε CD και ηλεκτρονική μορφή.

Η Shakira δημιούργησε το “She Wolf “με τον John Hill (Santogold) κι έγραψε τους ιδιότροπους, ως συνήθως, στίχους.

Δημιουργεί την πονηρή ιστορία μιας λύκαινας (μεταφορικά) με το μοναδικό dance – fusion στιλ της, που οι fan ξέρουν και περιμένουν από αυτή.

Το single θ’ ακολουθήσει ένα εξαιρετικά sexy video, σκηνοθετημένο απ’ τον Jake Nava όπου, μέσα απ’ τις μοναδικές χορευτικές τεχνικές της Shakira, φαίνεται η μεταμόρφωση μιας γυναίκας.

To “She Wolf” συνεχίζει τους, γεμάτους ενέργεια, ήχους που έκαναν τη Shakira γνωστή αλλά με ελαφρώς πιο χορευτικά/ηλεκτρονικά beat (περίπου 125 beats το λεπτό) και έχει μια organic disco διάθεση.

“There's a she-wolf in the closet, open up and set it free, there's a she wolf in the closet, let it out so it can breathe" είναι ένας απ’ τους στίχους.

Αρχίζει με μια δυσοίωνη παραμορφωμένη φωνή που αιχμαλωτίζει τον ακροατή, "there's a she wolf in disguise, coming out, coming out, coming out”. Το κομμάτι κλείνει με ένα κρεσέντο από έγχορδα.

Το album (ο τίτλος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα) αναμένεται τον Οκτώβριο του 2009 από την Epic,(Sony Music) και θα αποτελείται κυρίως από αγγλόφωνα κομμάτια, ενώ το 2010 θα ακολουθήσει το αντίστοιχο ισπανόφωνο.

Παρόλο που τα περισσότερα τραγούδια είναι στ’ Αγγλικά, η Shakira επέλεξε να βγάλει την Ισπανική έκδοση του single, με το όνομα Loba, στις 29 Ιουνίου του 2009, δύο εβδομάδες πριν την παρουσίαση του αντίστοιχου Αγγλικού για να ικανοποιήσει όλους τους φαν της.

Η Shakira χτυπάει τα chart-topping hits σε Αγγλικά και Ισπανικά, ενώ οι πωλήσεις ξεπερνούν τους 50 εκατομμύρια δίσκους.

Το τελευταίο της album, Oral Fixation Volumes 1&2, πούλησε 8 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ τα singles La Tortura και Hips Don’t Lie ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια downloads.

Απολαύστε το νέο single της μοναδικής Shakira


blogger templates 3 columns | Make Money Online