Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Ηχηρές απουσίες από τις χειμερινές πίστες !!!


Αυτά είναι τα μεγάλα ονόματα
που θα απέχουν τον χειμώνα από τις πίστες

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Είναι φανερό πλέον, πως εδώ και αρκετό καιρό η Ελλάδα (και όχι μόνο) βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση ένεκα τις οικονομικής κρίσης.

Όσον αφορά την μουσική βιομηχανία, πάμε από το κακό στο χειρότερο, αφού οι πωλήσεις δίσκων έχουν μειωθεί κατά πολύ ενώ τα νυχτερινά μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο και αυτά που αποφάσισαν να ανοίξουν τον χειμώνα, θα λειτουργούν μόνο δύο φορές την εβδομάδα, Παρασκευή και Σάββατο.

Δυστυχώς από αυτά τα μαγαζιά θα απουσιάζουν τα “μεγάλα” ονόματα της νύχτας. Ο λόγος για τους Πασχάλη Τερζή, Γιώργο Μαζωνάκη, Νότη Σφακιανάκη, Γιάννη Πλούταρχο και Έλενα Παπαρίζου.

Οι «γίγαντες» του λαϊκού πενταγράμμου αποφάσισαν να μείνουν εκτός αυτόν τον χειμώνα όχι όμως λόγο της οικονομικής κρίσης αλλά ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Ξεκινάμε λοιπόν με την Έλενα Παπαρίζου η οποία μετά το τέλος τον εμφανίσεων της στο «Thalassa People’s Stage» κάπου στα τέλη Σεπτεμβρίου, θα ξεκουραστεί κοντά στους δικούς της ανθρώπους στην Σουηδία.

Ο Νότης Σφακιανάκης που πριν από κάποια χρόνια γέμιζε καθημερινά το μαγαζί όπου εμφανιζόταν επέλεξε να απέχει και αυτός από τις νυχτερινές πίστες για ακόμα μια χρονιά αλλά θα κάνει και μια μικρή περιοδεία στον Καναδά (http://www.discoomega.com). Ο λόγος που απέχει από τις πίστες τόσο μεγάλο διάστημα, σύμφωνα με τους συνεργάτες του, είναι ότι θέλει να ξεκουραστεί αρκετά ώστε να επανέλθει με ένα πολύ «δυνατό» δίσκο που ετοιμάζει εδώ και καιρό.

Ο Γιάννης Πλούταρχος πριν από λίγες μέρες ολοκλήρωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία την πρώτη του Live περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και όπου εμφανίστηκε γινόταν ο χαμός. Έτσι αποφάσισε τον χειμώνα να ξεκουραστεί και να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του γυναίκα και τα τρία του παιδιά.

Όσον αφορά τον Πασχάλη Τερζή και τον Γιώργο Μαζωνάκη, αν και δέχτηκαν πάρα πολλές προτάσεις από τα νυχτερινά μαγαζιά, δεν έκλεισαν κάποια συμφωνία αφού όπως δήλωσαν θέλουν να ξεκουραστούν και να ετοιμάσουν τις νέες τους δισκογραφικές δουλειές.

Για τον Γιώργο Μαζωνάκη μάθαμε ακόμα, ότι δεν δέχτηκε κάποια από τις προτάσεις όχι μόνο επειδή θέλει να ξεκουραστεί και να ετοιμάσει το νέο του album αλλά επειδή τα χρήματα που του προσέφεραν ήταν πολύ λιγότερα από αυτά που ζητούσε και δεν δεχόταν κανένα συμβιβασμό.

blogger templates 3 columns | Make Money Online