Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

“Έφυγε” ο νεαρός ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης


Ο 31χρονος ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης σκοτώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα, όταν η μηχανή που επέβαινε συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο (ο οδηγός του οποίου συνελήφθη), στη συμβολή των οδών Αμαλίας και Ξενοφώντος.



Διαβάστε Περισσότερα στο Read More





Ο ταλαντούχος ηθοποιός πρωταγωνιστούσε φέτος στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου Το Ξύπνημα της Άνοιξης, ενώ είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά Έτσι Ξαφνικά, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Οι δυο τους όμως συνεργάστηκαν ξανά και στην περσινή θεατρική επιτυχία Ο Δον Ζουάν στο Σόχο. Έχει πάρει μέρος και σ' άλλες τηλεοπτικές σειρές όπως το Μοβ-Ροζ και το Πάλι Από την Αρχή με τον Μέμο Μπεγνή.



ο Εθνικό Θέατρο σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Σύσσωμο το Εθνικό Θέατρο πενθεί για την αιφνίδια και τραγική απώλεια του ηθοποιού Κωνσταντίνου Παπαχρόνη. Εκφράζουμε την οδύνη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του». Οι παραστάσεις του έργου ακυρώνονται μέχρι και την Παρασκευή.


Τελευταία εξέλιξη: Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης πληροφορήθηκε τον θάνατο του φίλου του ενώ βρισκόταν σε γύρισμα για νέο σήριαλ του Alpha μαζί με τη Μαρίνα Ασλάνογλου. Στο άκουσμα της είδησης, ξέσπασε σε λυγμούς και δεν μπόρεσε να συνεχίσει τη σκηνή.



Πηγή : Yupi.gr

blogger templates 3 columns | Make Money Online