Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

“Ξεσπάθωσε” ο Λάκης Λαζόπουλος


Καιρό είχαμε να ακούσουμε και να δούμε τον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά στην συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα μίλησε για όλους και για όλα.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More



Στην συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα ο Λάκης σχολίασε τη σύλληψη του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια ενώ δεν άφησε ανυπεράσπιστο τον εαυτό του στην επίθεση που δέχτηκε για τα σχόλια που είχε κάνει για τον γάμο της Μιμής Ντενίση.

«Ασφαλώς και δεν έκανα φάουλ, διότι ήταν ένα γεγονός το οποίο συνέβαινε εκείνη την ημέρα, σχολιαζόταν έτσι κι αλλιώς από το πρωί και η εκπομπή μου δεν υπήρχε περίπτωση να το παραλείψει, όπως δεν παραλείπει και άλλα γεγονότα. Επίσης δεν ήταν ένας γάμος μυστικός, που μπήκα μέσα απρόσκλητος, ήταν ένας γάμος που είχε ανακοινωθεί τρεις μήνες νωρίτερα, είχαν ντυθεί νύφη και γαμπρός σε όλα τα περιοδικά και το ξεφτιλίκι αυτής της τάξης η οποία θέλει να διασύρει όλη της τη ζωή για να υπάρξει είναι θέμα σάτιρας. Δεν έχει να κάνει με τον γάμο, ούτε της συγκεκριμένης γυναίκας ούτε κανενός άλλου. Έχει να κάνει με την ευκολία που έχουμε να καίμε στο τζάκι και τη μάνα μας όταν τελειώνουν τα κούτσουρα. Κι αυτό η σάτιρα πρέπει να το πει, ότι δηλαδή ο άνθρωπος κάτι πρέπει να κρατάει για τον εαυτό του. Δηλαδή, όταν για δέκα ημέρες από το πρωί μέχρι το βράδυ βλέπεις να ασχολούνται με τις μπομπονιέρες, το πρόβλημα είναι γιατί εγώ σχολίασα τον γάμο» δήλωσε για τον γάμο της Μιμής Ντενίση.

Ενώ για τον Νίκο Καρβέλα δήλωσε τα εξής: «Για όλα φταίει η έπαρση. Μου έχει συμβεί να με σταματήσουν σε μπλόκο αστυνομικοί επειδή νόμιζαν ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσα ήταν κλεμμένο. Δείξαμε τα χαρτιά, δώσαμε εξηγήσεις και φύγαμε. Δηλαδή τι θέλουμε; Να βλέπουμε έναν άνθρωπο να περνάει τα κόκκινα και να μην τον σταματάει κανένας; Ας γράψει ''Καρβέλας'' πάνω στο τζιπ κι ας τρέχει. Να βάλουν μια ταμπέλα: είμαστε ο Καρβέλας και η Πάνια και τρέχουμε».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Λάκης θα επιστρέψει τον Μάρτιο και θα συνεχίσει να βγαίνει στον αέρα κάθε Τρίτη με την εκπομπή «Αλ τσαντίρι news». Ακόμα ακούστηκε ότι οι Γερμανοί που αγόρασαν μετοχές του Alpha, δήλωσαν ότι οι μηνύσεις που θα τρώει θα πληρώνονται από την τσέπη του.

blogger templates 3 columns | Make Money Online