Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Bank Bang με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Πρεμιέρα για την νέα ταινία του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Μετά από το «Πέντε Λεπτά Ακόμα», ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ξαναχτυπά με δύο σύντομους ήχους, «Bank Bang», την μεγάλη οθόνη.

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και ήρθε το…BANK BANG, η νέα ταινία του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου που θα ταράξει για τα καλά τα νερά του ελληνικού κινηματογράφου! Το BANK BANG είναι μία κωμωδία, έξω από τα συνηθισμένα, με πανέξυπνο σενάριο και all star cast. Τα γυρίσματά της - που ξεκίνησαν στις 17 Μαρτίου και ολοκληρώθηκαν τον Ιούνιο - πραγματοποιήθηκαν σε επιλεγμένες τοποθεσίες της Αττικής. Φιλοδοξία όλων των συντελεστών είναι να αποτυπώσουν στο σελιλόιντ με φρέσκο και πρωτότυπο τρόπο μερικές από τις πιο αστείες στιγμές της ελληνικής καθημερινότητας.


Διαβάστε περισσότερα στο Read More + trailer



Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου, στις 8:30 το βράδυ, στην αίθουσα V-Max, στα Village Cinemas στο Mediterranean Cosmos.

Μια ξεχωριστή κωμωδία, το σενάριο της οποίας υπογράφει ο χαρισματικός και αγαπημένος στο κοινό Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει 0 Αργύρης Παπαδημητρόπουλος. Δίπλα στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, σε «ρόλο – κλειδί» στην ταινία εμφανίζεται ο αγαπημένος ηθοποιός του παλιού, καλού ελληνικού κινηματογράφου, Κώστας Βουτσάς (Ερμόλαος). Μαζί τους ο Δημήτρης Ήμελλος (Νώντας), η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου (Λένα), η Κατερίνα Μαυρογεώργη (Μίνα), ο Μιχάλης Ιατρόπουλος (Μάκης), ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (Κώστας), ο Δημήτρης Μαυρόπουλος (Μπαζούκας), η Τζένη Μπότση (Κάτια), ο Θάνος Σαμαράς (Δούκας), ο Σκώτης Δρόσος (Σαμ), ο Ιερώνυμος Καλετσάνος (έμπορος όπλων). Στην ταινία συμμετέχουν επίσης, οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ορφέας Αυγουστίδης, Φάνης Μουρατίδης, Ερρίκος Λίτσης, Σήφης Πολυζωίδης. Το τραγούδι της ταινίας «Το Παρελθόν μου» ερμηνεύει η Άννα Βίσση.

Στην πρεμιέρα της ταινίας θα παρευρεθούν οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Ήμελλος, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μιχάλης Ιατρόπουλος και Αντώνης Καρυστινός.

Το BANK BANG θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου από την Village.


Υπόθεση
Δύο αδέρφια, ο Μιχάλης και ο Νώντας, δουλεύουν σε γραφείο κηδειών και προσπαθούν να πιάσουν την καλή. Όμως, ο Νώντας έχει μπλεξίματα με την ελληνική μαφία και πρέπει να συγκεντρώσει άμεσα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Έτσι, προτείνει στον Μιχάλη να αρχίσουν να ληστεύουν τράπεζες.
Για κακή τους τύχη, ο αρχηγός της αστυνομίας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας, έχει αρχίσει να τοποθετεί μυστικούς αστυνομικούς στα υποκαταστήματα όλων των τραπεζών, κάνοντας τη ζωή των δύο αδερφών ακόμα δυσκολότερη. Η κατάσταση ξεφεύγει εκτός ελέγχου όταν ο Μιχάλης γνωρίζει τον έρωτα της ζωής του, στο πρόσωπο μία τραπεζικής υπάλληλου με ιδιαίτερα «γραφική» οικογενειακή ζωή… Το «Bank Bang» είναι μία θεότρελη κωμωδία που κανείς δεν είναι αυτό που δείχνει, κανείς δεν κάνει αυτό που θα έπρεπε να κάνει και που τις συνέπειες όλων των παραπάνω δεν θα τις ευχόσασταν ούτε στο χειρότερο εχθρό σας! Είναι να τη χάσετε;


Δείτε το trailer της ταινίας

blogger templates 3 columns | Make Money Online